Известие

Collapse
No announcement yet.

какъв е капацитета на оригиналния акумулатор за ТС 2.0?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какъв е капацитета на оригиналния акумулатор за ТС 2.0?

Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 20:54.

Ти си реши колега,както сам казваш и с двата няма да имаш проблем! Аз бях със 74,сега съм със 62 ah.
    156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

~ 75 Ah

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37656

Comment

В книжката пише 70 Ah и купих 74 Ah преди дни , преди това съм слагал 45 и 60 и работата не е хич в час
        Last edited by KaTsArA; d.m.y г., 15:46.
        ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

аз съм със 76 ампера пали от парвият път .. е то и за това съм с 8 свещи оставаше и да не запали.. аз съм на принципа колкото пове4е толкова пове4е и 100 ампера да сложиш няма да збъркаш
          Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
            аз съм със 76 ампера пали от парвият път .. е то и за това съм с 8 свещи оставаше и да не запали.. аз съм на принципа колкото пове4е толкова пове4е и 100 ампера да сложиш няма да збъркаш
            Много ще ЗБърка, щото нема де да го тури!

пп Не разбрах само: Защо вместо Ч пишеш 4, а вместо Ш - не пишеш 6 !?!

Хипер ми е интересно!!!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение

пп Не разбрах само: Защо вместо Ч пишеш 4, а вместо Ш - не пишеш 6 !?!

Хипер ми е интересно!!!
              защото пиша на български с англиските букви и там няма "Ч" трябва секи път да сменям езика .. пуст мързел ..
              п.п. Аз мисля, Че и 55ампера да се сложат няма да има проблем само ако не слушаш много музика след като изгасиш колата, защото да слушаш трябва да си на контакт и дърпа доста.. поне при мен е така.
              Spin City!

Comment

А на този 55Аh колко му е стартовия ток ?
                Според мене трябва да си се ползва това което си е дадено по спецификация .
                За 2.0 бензинов мотор дават от 60А със завищен стартов ток до около 70А стандартен .
                Вече ако има по-мощна музика седят по друг начин работите .
                А да се слага по-голям от порядъка на 100А пак не е добре защото първо няма къде да го събереш както казва колегата spe4elist и второ динамото няма необходимата мощност за да го зареди достатъчно ако се кара предимно градско и в ниски обороти .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Моя е 70, но следващия ще е по-малък главно заради по-ниското тегло.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
                    защото пиша на български с англиските букви и там няма "Ч" трябва секи път да сменям езика .. пуст мързел ...

Горе вляво, под Esc-бутона, символа "~" e "ч" на кирилица.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение

Горе вляво, под Esc-бутона, символа "~" e "ч" на кирилица.
                      А ш и щ и ю са до бутона Enter

Comment

Колеги, някой да знае с какъв акумулатор е 156 2.0 Селеспийд? Има ли разлика със стандатната 2.0
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от brotkiv Покажи съобщение
                          Колеги, някой да знае с какъв акумулатор е 156 2.0 Селеспийд? Има ли разлика със стандатната 2.0
                          Зная. Не.

Comment

Клик
                            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Колега ако имаш книжка към колата,виж за твоя модел какво пише и купи точно същото.Изключенията не винаги са в полза-по-малък,по-голям,няма значение,купи точно какъв пише и освен ампеража гледай и пусковия ток,може да е различен...

Comment

Working...
                              X